Onverwachts

Het is misschien een vreemd blogje die ik hier neerzet,maar als ik uit Amsterdam vertrek dan ga ik nog even naar de toilet. Zo ook vandaag en dan zit ik rust een plasje plegen en ineens zie ik een onuitgenodigde gast op de muur zitten. Hij verroert geen vin,maar ik ook niet want ik denk waarom wil jij dit toilethokje met mij delen,kon je niet iemand anders uitkiezen. Niet dat ik er bang voor ben hoor,hij is met een propje toiletpapier zo geplet,maar ik laat je lekker leven misschien dat een andere collega met de broek op de knieën uit de toilet holt. Ik ben klaar veeg mijzelf droog en trek mijn broek weer op,maar ik wil je toch als aandenken meenemen dus hier ben je dan.Fijn weekend allemaal😉😉

Geplaatst op 6 september 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: