Zonnig Zaterdag

De zon schijnt heerlijk in de tuin,achter de schutting is het heerlijk vertoeven,terwijl ik buiten geniet van het zonnetje hoor ik gebrom in de lucht ik zoek om me heen,wat vliegt er over en dan zie ik het ineens.

Kan niet lezen wat erop staat hopelijk komt hij nog een keer over.

Niet goed ingezoomd krijg ik nog een kans wil graag zien wat er staat.

Eindelijk zie ik het d’r staat Gijs van Dam zkt diagnosetechn. Oké dat zoekt Gijs dus maar nu mag hij wel weer vertrekken want het verstoort mijn rust in de tuin. Maar nee hoor tig rondjes wordt er nog gevlogen zal wel ook te maken hebben met de najaarsbraderie in Bodegraven.

Dan hoor ik voor paarden hoeven en ren naar binnen, maar ben net te laat maar dit kan ik nog net erop klikken

Het is een dorpje waar ik woon dus dit zie je bij ons nog wel eens voorbij komen en dan is de rust weder gekeerd en kan ik verder lezen in mijn folders.

Genietend van het nazomer weekend

Geplaatst op 16 september 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: