Trainen&trainen

Zoals ik vermelde in een blog meldde was ik bezig met planken en had al vijftien dagen een minuut geplankt en dat was voor mij een prestatie en ik wilde doorgaan.

In augustus begon ik aan 1 minuut en 30 sec dat ging redelijk maar ik moest volhouden en dat deed ik maar het werd soms wel zwaar,raar hé die dertig seconde dat ging echt niet makkelijk maar ik wilde niet opgeven.Als ik tegen Marco zei ga even mijn oefening doen lachte hij alleen maar,tja ik weet ik heb wel vaker oefeningen gedaan en als ik een keer zei:”vandaag ben ik te moe”. Dan wist hij al hoe laat het was,dat ik er weer vanaf wilde zien en dan gebeurde het ook dat ik stop.

Ik ben ook weer begonnen met koolhydraadarm brood te eten dat geeft voor mij een vol gevoel en tussendoor neem ik wat repen.

Wil er volgende maand wat buikspieroefeningen erbij doen. Maar dan bouw ik het rustig op hopelijk hou ik het vol

Geplaatst op 25 september 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: