Afspraak tandarts

De vorige keer had ik teveel tandsteen en vandaag 24-09 wordt het verwijderd lekker hoor,pijn lijden,maar niet heus ben echt een beetje lui om te flossen en met een tandenstoker te steken.

Om half drie heb ik mijn afspraak en zit in de wachtkamer te wachtenRichard is nog met een andere patiënt en kreeg net te horen dat hij tien minuten uitgelopen is,dus dan maar even lezen.Lach nu wel,maar straks niet meer ik heb een super aardige tandarts hoor,vroeger met mij kids liet hij hun met de stoel spelen terwijl ik erin zat of als hij aan het spoelen was nadat hij tandsteen eruit gehaald had mochten ze me nat spuiten.

Voor de kids heeft hij ook speelgoed neergezet kan je oefenen voor tandarts denk ik,maar ben aan de beurt snel de stoel in en uit🤣🤣🤣.

Na bijna drie kwart stond ik buiten nu snel naar de parkeergarage rennen want het regent hard en in de auto is het lekker warm,betaald en met de trap naar de derde verdieping lopen.Nu ben ik echt niet slim dus auto zoeken waar stond ook alweer het had met sport te maken wat was het.Ik zie hem nu naar huis,zal wel druk zijn op de weg nou ben uiteindelijk rond half vijf thuis lekker eten en bankhangen.

Fijne avond😘

Geplaatst op 27 september 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: