Dat mis ik wel

Ik woonde in de grote stad namelijk Amsterdam,en ben toen samen gaan wonen maar werk ik nog wel steeds en soms als ik dinsdag over de markt loop wat meer uitgebreid is dan in ons dorp Bodegraven.

Op de markt in Amsterdam heb je een Surinaamse toko en dan haal ik wel geregeld bara’s die ik heerlijk vind twee collega’s van mijn werk die kunnen ze ook heerlijk maken soms kreeg ik ze van hun,maar nu had ik er trek in en de roti vellen heb ik ook direct erbij gehaald.Dat mis ik hier in het dorp of een lekkere Indische toko,tja dan maar vanuit Amsterdam meenemen is ook niet erg.

Zal er lekker van smullen en denken aan de eigenaar van de Surinaamse toko Dennis,tot de volgende keer

Geplaatst op 4 oktober 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: