Wat je allemaal ziet onderweg

Als we onderweg zijn richting Utrecht komen we dit vaak tegen en steeds ben ik te laat,vandaag reed Marco vrij rustig dus ik kon er nu tijd voor nemen om rijdend een foto te maken.Later weg op de weg zagen we een oude Citroën DS en probeerde die onopgemerkt een foto te maken.

Oude auto vind ik nog steeds mooi om te zien en heb er leuke herinneringen eraan het jongere broertje van moeder had er vroeger één én alle neven en nichten stonden te kijken toen hij het aan wat oudere neven liet zien wat het kon.

Ik herinner nog hoe onvoorstelbaar ik het vond als hij zijn auto starte dat de achterkant omhoog werd gepompt ik zocht naar iets waardoor het gebeurde maar kon niks ontdekken voor mij als 10,12jarige was het echt onvoorstelbaar. Heb er nooit ingezeten.

Geplaatst op 7 oktober 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Prachtige auto’s. Ik ben een echte Citrofiel, maar zo’n exemplaar heb ik nooit bezeten. Ik vind ze fantastisch 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: