Advent kalender

Ja,ben af en toe een kind en als ik deze advent kalenders zie dan wil ik er graag een hebben,Marco kijkt mij altijd aan met wat moet je ermee.Kon niet echt een keus maken maar ik vind ze best prijzig anders nam ik ze beide mee,maar nr 2 is het geworden en wat ik ook mee genomen heb is deze blik met chocolade.

De chocolaatjes zijn al op die waren verrukkelijk.

Zo naar de kerst toe heb ik best nog veel moeite om er mee om te gaan, vaak denk kon ik maar de hele maand een winterslaap houden. We slaan ons er wel doorheen of beter gezegd ik snoep me erdoor heen,even niet aan planken en buikspieren denken komt wel weer na de feestdagen.

Fijne avond gewenst

Geplaatst op 12 november 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: