Deze tekst vond ik…..

Chocolade stukken met teksten of versieringen zo leuk om te zien.

Tja,wie zoet is krijgt lekkers….. Sinterklaas liedjes hoor je nu overal in elke winkel denderen en op de scholen maken zich gereed voor surprise maken.

Vroeger en dan praat ik over jaren geleden toen werd het ook bij ons in de AH gevierd iedere afdeling had zijn eigen dag en ook hoe ze het wilde invullen,lootjes werden getrokken en dan proberen uit te vinden waar de persoon van hield om ook een persoonlijke surprise te maken.

Thuis voor de kinderen een surprise klaar maken was soms wel een moeilijk project want dan dat niet goed of het lukt niet en uiteindelijk moest ik als moeder al het werk verzetten,en dan zaten ze ook nog eens op de opvang onderhand waren mijn avonden gevuld met maken van surprises en gedichten.

Doe nog weleens voor Marco s’morgens als ik naar mijn werk ga een chocolade letter in zijn schoen en als we elkaar dan spreken zegt hij grappig ik ben wel heel erg zoet en lief geweest want in geen van jou schoenen zie ik een letteršŸ˜‰

Het idee vind ik altijd leuk om te doen.

Geplaatst op 18 november 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: