Gerecht week 49

Wat eten we vandaag?

Tja,waar heb ik zin in,struinend in de winkel denk ik wat moet ik halen. Runderlappen,tomaten en aardappelen sla ik in.

Thuis aangekomen begin ik met twee uien te pellen en lekker klein te snijden en die doe ik in een hapjespan met twee EL olie die fruitig even en ondertussen heb ik twee tomaten gewassen en ook fijn gesneden die voeg ik bij met wat Indische kruiden.

Op een laag vuurtje en begin de runderlappen in kleine blokjes te snijden en voeg die ook in de pan dan doe ik er 300 ml water bij en een zakje Hollandse stoofpotje erbij deksel op de pan en 1,5 uur laten sudderen.Tijdens het koken dan komt er bij mij op wat ik werkelijk ga maken,want ik zag bruine bonen in de kast staan en denk dat ga ik erdoor heen gooien.Dat laat ik nog een half pruttelen en ondertussen heb ik aardappelen geschild en ook al in water gedaan zodat ik het zo meteen kan koken.

Eet smakelijk 🍽🍽

Geplaatst op 7 december 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Nou dat is wat je noemt een “stevige maaltijd”. Een beetje goulash achtig. , dat zal zeker wel gesmaakt hebben.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: