Gerecht week 50

Wat eten we vandaag?

Tja,wat ga ik maken altijd een lastig probleem elke keer als ik wat klaar maak vraagt Marco:”voor welke week is dit gerecht”. Nou ik heb kippenbouten en denk aan uien een rode en een witte ui,en een paprika die Marco laat klein snijden.

De kippenbouten maak ik schoon en hakt de de poot van de borst en kruid de borst en de poten en dan doe ik de uien,paprika en de borst in een ovenschotel . Dan maak ik de spruiten en broccoli schoon de spruiten die gaan erbij in de ovenschotel en de broccoli snij in klein partjes en dat gaat er ook bij. Daarna kruiden,water en een bouillonblokje erbij.

Aluminiumfolie over de schotel en dan doe ik in een voorverwarmde oven een uurtje erin,na het uurtje haal ik de folie eraf en dan nog een half uurtje in de oven. Ik kook er rijst bij.Als ook de rijst gekookt is kunnen we er van smullen.Eet smakelijkšŸ½šŸ½

Geplaatst op 14 december 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: