Gezelligheid

Tineke en Dennis komen gezellig gourmetten,alles stond al klaar als ze willen kunnen we gelijk aanvallen. Tafel is al gedekt wachten nu op onze visite.Tineke de schat had voor bij de koffie voor ieder een oliebol meegebracht.Ik lekker een oliebol zonder poedersuiker en de andere drie hebben er poedersuiker over gedaan.Ze waren heerlijk Tineke. Rond een uurtje of zes gingen we aan tafel en lekker smullen maar. We hebben heerlijk gegeten ons buikje zit vol,maar Dennis heeft nog trek in een threelore ijsje maar dat hebben we niet,dus kijken of de AH nog open is.

Samen met Dennis het dorp ingegaan naar de Albert Heijn toe en daar staan we voor de vrieskast en ik doe nog speciaal mijn bril op om te zoeken naar de threelore ijs, kan het niet vinden,logische het is ijs van basic met drie smaken šŸ¤£šŸ¤£.Dit noemt Dennis threelore ijs omdat er drie verschillende smaken inzitten,vanille,chocolade en aardbei.

Thuis aangekomen voor iedereen een kommetje ingeschept.Wij drie hebben drie kleuren en Tineke wilde alleen vanille en chocolade.Marco en Dennis waren lekker aan het smikkelen.Marco die was echt aan het genieten.En dat tijdens het kijken van de kickboks van#Badr#vs#Rico wat een spektakel de eerste twee rondes waren best spannend Rico kreeg twee rake klappen waarbij hij even op de grond kwam. In de derde ronde deelde Badr een trap uit,waarbij viel en geblesseerd raakte,einde wedstrijd. Toen zei Dennis:”tijd om richting huis te gaan”.

Lieverds het was weer supergezellig tot gauw weeršŸ’‹šŸ’‹.

En nu lekker mijn bed šŸ’¤ šŸ’¤ lekker.

Geplaatst op 22 december 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: