Kerstdagen

Mijn eerste kerstdag begon met een heleboel glasscherven verspreid over de grond,maar scherven brengen geluk zeggen ze🤞🤞. Eerst al het glas opruimen dan kan ik in alle rust genieten van mijn welverdiend ontbijten.

Heerlijk de ochtend alleen beneden Marco slaapt de laatste dagen slecht dus hij mag nog even blijven liggen,mijn buikje gaf aan dat het trek heeft dus ik maak lekker broodjes warm in de oven en een warm kopje thee.

Rond een uurtje of half twaalf komt mijn schat de trap afgedaald en ik maak voor hem koffie zodat hij wakker kan worden,ben zelf een kerstfilm op tv aan het kijken,komt dat kindergevoel weer boven.

Annie dat is niet echt een kerstfilm maar ik vind het een mooie film. Rond drie uur dekken we de tafel om te gourmetten en maken alles klaar.We zijn altijd met z’n twee dus we doen alles op ons gemak,we besluiten het in tweeën te doen rond een uurtje of half zeven doen we het nog dunnetjes over.

Ik hoef niet op tijd naar bed dus we kijken nog wat films heerlijk samen en als laatste nemen we nog een toetje die ik toevallig bij de Aldi zag liggen.Zo hebben we onze kerstdagen doorgebracht.

Hoe hebben het gehad op beide kerstdagen?

Geplaatst op 27 december 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: