Wat een mooie zondag

Toen ik wakker werd zag ik dat het behoorlijk gevroren had en dacht gelukkig zit mijn autootje goed ingepakt.

Lekker rustig ochtend en ik zag een mooi roodborstje op mijn amsterdammertje zitten dus ik snelde naar mijn fotocamera,en natuurlijk bleef het weer niet wachten op moi,pech gehad.

Maar toen zag ik dat het net licht werd en de hele tuinkant allemaal roze kleuren,dat moest ik beter zien dus via de zijkant zag ik dat het mooi roze en wat oranje was,nu snel in de kleren en kijken wat voor moois ik kon vastleggen.

Buiten aangekomen was het echt koud zeg maar het is te mooi om terug te gaan.Zeg nou zelf is dit mooi of niet, buiten kwam ik alleen mensen die hun hond uitlaten en een vrouw die ik spraak vertelde dat zij ook al aardig wat foto’s had gemaakt,nou ben dus niet de enige die het vast wilde leggen.

Fijne zondag allemaalšŸ˜˜

Geplaatst op 30 december 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: