Kerstgeschenk

Tja,het einde van 2019 is bijna een feit nou krijgen we altijd een kerstgeschenk van de Albert Heijn en door mijn lieve vriend en collega Frank wordt ik op attent gemaakt.

Frank is een collega met een beperking en hij is mijn trouwe en langste collega waar ik mee samen werk,op zijn ander werk had hij al een kerstpakket gehad. Dus nu moest ik dus regelen ons kerstgeschenk en dat doe ik met heel veel plezier voor hem.Even afteken en Frank kon naar huis nou zal ik uitleggen dat er in deze mooie kerstenvelop een code zit die je weer kan omzetten in een cadeaubon en daar mag je je kado uitzoeken.

Mijn code heb ik al verzilverd voor een bon van de bol.com en zit nog te twijfelen wat ik precies wil nemen.Maar daar later misschien een logje over maar wil mijn volgers hier op mijn blog,Facebook en Instagram een fijne kerstdagen wensen.

Geplaatst op 31 december 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

  1. Gelukkig nieuwjaar, met veel liefde en gezondheid. Genoten van de foto’s. Xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: