Naar Woerden toe

In Woerden zit de Suzuki dealer en ik heb een afspraak om elf uur en ik ben er vroeger zoals jullie het gewend zijn van mij.

Zoals mijn moedertje altijd zei:”jij kan beter op je afspraak wachten, dan hun op jou”. Nou je ziet het zelf twintig minuten te vroeg nu lekker een bakkie expresso chocolade genomen en wachten op de uitslag.Kan ik ook gelijk mijn afspraak maken voor mijn pak-keuring in februari want ik heb al vrij genomen voor een lichamelijk apk dus dan kan het samengevoegd worden.Helemaal afgesloten van buiten door een stapel autobanden van andere klanten die hun zomerbanden,voor winterbanden laten vervangen,ik daarin tegen heb vier seizoensbanden is ook wel makkelijk hoor.

Nu eerst zoals een collega Ewa zou zeggen twee slokken nemen en dan verder gaanšŸ¤£šŸ¤£

Ik zie het tafeltje waar kinderen kunnen spelen en dan kom ik weer zoals Marco zou zeggen met baldadige gedachten om daar plaats te nemen.Leuk maar doe het toch maar niet, Kees komt er al aan lopen aan een kant was het niet goed uitgebalanceerd en nu kan ik weer gaan.

Leuk autootje dat zag ik voor de garage staan en nu weer snel naar mijn schat.

Fijn weekend šŸ˜˜

Geplaatst op 4 januari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: