1+1 gratis

Een hamster verzameld zijn voedsel in zijn wangzakken en Esther verzameld dat in haar voorraadkast.

Ik hou er af en toe van chips tijdens een film kijken en deze week waren de pringles in de aanbieding 1+1 dus meteen een stuk of 16 in geslagen en deze smaken vind ik zo wie zo lekkerEn deze wilde ik proberen want die ken ik niet.Nou moet ik niet te veel achter elkaar eten maar anders wordt ik een tonnetje rond.Chocomel is ook zo lekker na de thee die ik veel drink hou ik ook van chocomelk en dan is het gebruikelijk dat er een snorretje op je boven lip komt.Dit kon ik ook niet laten liggen af en toe heb ik trek in koffie en dan is dit voor mij net genoeg om een kop te nemen.Dit is de laatste wat ik mee gehamsterd heb dus mijn jaar begint super met het hamsteren en als je denk dat ik manlief ben vergeten nee hoor hij is dol op mijn gazeuse alleen die zijn nu niet in de aanbieding,maar wel voor hem mee genomen.Voor mijn schat,lekkere dingen sla ik groots in.

Geplaatst op 6 januari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: