Dagje alleen

Marco en Dennis zijn een dagje weg samen en ik heb een dag voor mezelf,vanmorgen kreeg van Dennis bami die Tineke heeft gemaakt.

Wat ga ik doen met mijn dagje,eerst een ontbijtje en een kop thee,en ik kijk tegelijkertijd een film op demand Baantjer ik heb vroeger alle boeken van Baantjer verslonden.

Maar wil mijn tijd goed benutten dus ik ga verder met mijn dertien ramen en zo heb ik het vierde raam aan de voorkant gedaan.En deze ruiten ook gedaan.En meteen de vitrage in de was gedaan en droger zodat ze meteen weer kunnen hangen.

Buiten kon niet want het regende dus dan wat extra binnenshuis gedaan.En nu eerst even van de bami van Tineke eten.Mijn dagje is bijna om dan moet ik naar mijn bedje toe,hopelijk zijn Marco en Dennis ook weer terug van hun dagje weg.

Fijne avondšŸ˜˜

Geplaatst op 13 januari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: