Ben geen bofkont

Had ik medicijnen voor mijn rug gehad mijn vorig blogje kreeg ik maandag middag zo’n last van mijn buik maar dacht dat komt omdat die pil uitgewerkt was,de hele nacht last gehad,dus besloot ik zelf dinsdagochtend neem ik dat medicijn niet meer in maar gewoon paracetamol.

Tegen een uur of negen toch maar contact opgenomen met de HA en het uitgelegd dat ik last van mijn buik had,de assistent nam het op met de HA en ik moest later terugbellen,gewoon mijn werkdag afgemaakt en thuis gebeld kon nieuwe medicijnen ophalen bij de Apotheek en dat gelijk gedaan.Nu deze gekregen met een maagbeschermer hopelijk gaat het straks beter met mijn rug maar ook met mijn buik.

En voor mijn collega’s die het lezen ben woensdagochtend gewoon aan het werk hoor.

Fijne werkdag vandaagšŸ’‹

Geplaatst op 22 januari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: