Trots op Marco

Wil mijn man niet afvallen maar toen ik met Marco begon wist ik dat hij niet veel in het huishouden zou helpen en vaak hebben we er woorden over gehad en toen wij vroeger naar zijn neef in Berlijn gingen begon hij wel eens met Marco erover help je vrouw eens in huis met schoonmaken of koken en dat maakte hij een grapje erover of sprak erover heen.

Nou ben ik de laatste tijd zo verbaasd dat als ik thuis kom dat de vaatwasser is gedaan,er gestofzuigd is en de was uit de droger op geruimd is,en dat Marco samen met mij de keuken ingaat om te helpen met koken.Sommige dingen doe ik dan zoals de kruiden toevoegen en de rijst in de rijstkoker doen maar Marco probeert mij nu wel te helpen waar hij kan.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik kan met recht zeggen Marco ben super trots op jou dat je me zoveel mogelijk help in huis.

Geplaatst op 3 februari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: