Storm opkomst

Ze hebben storm voorspeld dus wij blijven lekker binnen en de verwarming lekker hoog,gelukkig vermaken wij ons wel. Marco ligt nog op bed en ik wacht tot ik wat van de storm kan filmen lekker een ontbijtje voor mezelf gemaakt en peuzel mijn tosti naar binnen,moet ik de tuin voorbereiden op de storm of wacht ik ermee,want het waait nog niet hard.

Rond half één komt Marco beneden en hij denk precies het zelfde als ik dan maar eerst lunchen,voor hem is het een ontbijtje dus de broodjes worden warm gemaakt en een zondagseitje gebakken door moi en dan kunnen we lekker eten.

Het begint nu schemerig te worden dus kan straks alleen op onze camers nog zien hoe de bomen heen en weer zwaaien hopelijk gaat de storm morgenochtend minder worden als ik richting Amsterdam ga rijden.

Fijne avond allemaal, hopelijk heeft niemand heel veel last van de storm gehad😘

Geplaatst op 10 februari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: