Naweeën

Woensdag ochtend reed ik met een dubbel gevoel richting Amsterdam toen ik over de brug reed om in de garage te parkeren dacht laat het gevoel toch weg ebben wil gewoon mijn werk doen auto geparkeerd en liep naar de achterdeur en belde aan binnen een minuut werd er open gedaan en ik dacht gelukkig het is weer een dag zoals vanouds.

Deed mijn ding maar toch was het nog niet het zelfde de klanten moesten even omweggetje maken om in de winkel te komen maar je merkte hoe rustig het was en ik denk toch dat ik een klein kousje heb opgelopen niet dat ik ziek ben maar heb het ontzettend koud ondanks we hard aan het werk zijn.

De meiden moesten steeds lachen omdat ik eigenlijk wel in de oven wil gaan zitten/liggen zo koud heb ik het

Allemaal opwarmen

Dank je wel Marie dat ik deze van jou mag pikken en Murie bedankt voor de foto’s die je heb gemaakt,ik was niet de enige we hebben het allemaal koud het lijkt bij ons wel of we op de Noordpool zitten.

Traktatie van Marie

Ik wordt wel vaak heel erg gewend door mijn tweeling collegaatjes afgelopen keer kreeg ik heerlijk pom mee van Marie omdat ze jarig was we hebben gesmuld Marco en ik.

Traktatie van Murie

Murie we hebben ook hiervan heerlijk gesmuld mendot,klepon , kende alleen de klepon want dat maakte mijn moeder ook wel eens.

Met het carnaval weekend voor de deur en volgens de weerberichten weer een storm op komst wens ik toch iedereen een fijn weekend tpe😘

Geplaatst op 22 februari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: