Schrikkeljaar 2020

Dit jaar heeft Februari geen 28 dagen maar 29 en dan noemen ze het een schrikkeljaar en dat gebeurd eens in de vier jaar.

Maar we leven nu op de 28 ste en dan zou mijn broer Nico 65 jaar geworden zijn maar hij is niet meer onder ons en het toch blijft een gemis dat ik nog wel voelbaar voor mij kan nog steeds niet aan het idee wennen dat je zo jong heen bent gegaan lieverd ik mis je nog steeds en

Toen ik vanmorgen op mijn gemak naar het laatste nieuws van acht uur gisteravond keek naar wat de wereld sinds dag en nacht bezig houd,het Caronavirus dat in China begon heeft nu ook ons land bereikt eerste geval was in Tilburg,reed er een strooiwagen door de straat en toen dacht ik hopelijk moet ik niet te krabben,fout toch wel.

Gelukkig viel het reuze mee een dun laagje ijs was er zo vanaf en nu dacht rustig rijden want misschien is het glad op de weg goed en veilig aangekomen in Amsterdam ook op het werk hebben de collega’s onder elkaar over het Caronavirus en toen er een tweede geval in Nederland bij was gekomen namelijk in Amsterdam hebben we middels informatie om verspreiding te voorkomen deze brieven opgehangen

Handen wassen is normaal om te doen vind ik en niezen en hoesten probeer je toch ook altijd te beperken maar toch door middel van deze brief wordt je toch gewaarschuwd om je beter te beschermen alleen moet ik mij zelf in acht nemen om toch wat afstand te nemen

Wens iedereen een heel fijn weekend😘

Geplaatst op 28 februari 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: