Nog een keer

Had op vijf April een blog over geschreven dat ik een roofvogel in mijn tuin gespot had later hoorde ik van een vogelspotter dat het een wijfjes sperwer was die een houtduif gevangen had en dat was het mooiste moment wat er in mijn leven gefotografeerd had.

Op 24 April schreef ik een blog over leggen vogels een šŸ„š in mei en daar maakte ik fotoā€™s van moeder,vader en eitjes van de familie Merel.

En afgelopen zaterdag zag ik dat het nest leg was en moeder Merel zat niet meer op het nest om haar eieren warm te houden en later begreep ik waarom dat was want hoog in de boom zag ik een roofvogel zitten en net te laat om hier een foto van kunnen maken.

Maar gisteren middag toen ik het eten uit de oven haalde zag ik weer een roofvogel zitten in de druivenstruik en daar kon ik wel weer een foto van maken,en toch aan mijn lieve vogelspotter gevraagd wat het was dacht zelf een kleinere sperwer maar hij zei het is een mannetjes sperwer.

Mijn afscheid voor de maand April kan niet meer stuk heb ondanks deze rare tijd van Corona een leuke en gezellige maand gehad.

Geplaatst op 2 mei 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: