Homescapes 16

Om de zoveel tijd krijg je vernieuwde levels en dat maakt het spel steeds weer zo spannend,nu zijn er wekkers ⏰ erin en dat is moeilijk om die allemaal te vernietigen lukt het niet dan verlies je een leven met heel veel geluk dan lukt het mij wel uiteindelijk.

Als je de level niet haalt heb je een kans om 900 coins te geven dat is wat je verdiend door middel van levels tot een goed eind te volbrengen en dat kan je inruilen voor 5 levens soms als ik genoeg doe ik dat ook vaak heb ik maar een beurt nodig om het af te maken achteraf heb ik er spijt van omdat ik eigenlijk wil sparen net als de attributen die je kan gebruiken 🚀 ✈️ en kleurbal of een 🧤 🔨 of 🪓.

Met wekkers als de het niet red tot het teruggelopen naar nul dan kan je door middel van 900 coins ook vijf minuten extra erbij krijgen.

Dit was echt moeilijk de acht lopen van 20 naar nul maar je moet ook zestien kersen 🍒 wegspelen en nog zestien stenen katten 🐈 soms had de katten 🐈 wel maar door de wekkers ⏰ de kersen 🍒 weer niet dan hoop je op een kleuren ⚽️.

Hier zie heb het niet gered maar door een extra voorwerp te gebruiken is het mij toch gelukt.

Na zes dagen op de timer maar in werkelijkheid dagen,weken misschien een maand toch weer een kamer af. De bibliotheek en de filmkamer die achter een secret deur zat.

Op naar de volgende kamer??😘

Geplaatst op 3 juni 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: