Lekker rustig aan

Gisterochtend waren we vroeg op de Vlietland het is al de dagen heel druk op de twee textielstranden geweest dus dan heeft de gemeente Voorschoten/Leidschendam besloten om het verkeer zo te leiden dat er niet te veel mensen dicht op elkaar liggen gelukkig doen de naturisten het al vanzelf anderhalve meter uit elkaar liggen.

Met deze bolderkar hebben we zo veel plezier kunnen genoeg eten en drinken meenemen en tegenwoordig nemen we ook twee paraplu’s mee om de koeltassen in de schaduw te houden

Joost had handen te kort afgelopen zaterdag dat de pan met eten omviel maar wij zijn niet moeilijk eten terug gedaan en gewoon lekker gesmuld alleen lagen er nog wat stukje op de grond en wij dachten de meeuwen of eksters hebben die onderhand opgepeuzeld maar nee hoor het lag er zondagochtend dus heb ik het maar opgeruimd.

Voor de formule 1 was het een top Max Verstappen plaatste zich als eerste ik heb er niks mee maar Nienke en Jamie wel dus die zaten op een mobiel te kijken,ik had nog een hazenslaapje gedaan maar het was bloedheet en het water zorgde echt voor verkoeling en dat was heerlijk zeg af en toe een stukje zwemmen maar niet te inspannend.

Gisteren kwamen Vervellia op het veld en hun bolderkar begaf het en toen werd het sjouwen met al je spullen Marco dacht dat Nienke en Jamie misschien spullen ervan konden gebruiken maar zij waren blij met de bolderkar die wij hun verkocht hadden maar Arie en Maria die wilde wel de plank en de hoes hebben dus nu maar hopen dat de gemeente reiniging die kapotte bolderkar mee nemen.

Nog lekker kip van zaterdag gegeten samen met Joost,Nienke,Jamie en andere Nienke en heerlijk na zitten kletsen. Nienke had als dessert een chocolade muffin voor iedereen zo vul ik mijn vakantiedagen in luieren,zwemmen,dompelen,eten en ouwehoeren.

Fijne Dinsdag allemaal en geniet van het weertje drink wel genoeg met deze hitte😘

Geplaatst op 11 augustus 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: