Eindelijk ANWB gebeld

Het was super heet het water kon je echt niet genoeg afkoelen maar de hele dag in het water liggen wilde we ook niet dus dan maar heen en weer lopen is goed voor conditie

Had vanmorgen één gerookte makreel schoon gemaakt en voor ieder bolletjes en een lekker broodje kroket en voor Marco een saucijzenbroodje en natuurlijk koude koffie maar het schijnt dat iedereen het inslaat dus ik kon er maar zes bemachtigen.

Tilly kwam nog een paar uur liggen en naast Tilly vond het maar een engerd dus Marco vroeg aan hem of het wel goed ging want hij ploft neer en begon zulke rare bewegingen te maken na een half uur verhuisde Tilly van achter ons naar voren.

We hadden onze extra zeil vergeten dus toen Tilly wegging vroegen we of we haar handdoek mochten lenen zodat ik even in de schaduw een tukje kon gaan doen.

We hadden al besloten dat we bijtijds naar huis gingen zodat we ons huis konden gaan luchten zodat het wat koeler werd in huis. We pakte alles in toen kwamen Nienke en Joost nog eraan even gedag gezegd en hoppa op naar huis,onderweg besloten we de anwb te bellen voor Marco zijn lekke band.

Negentig minuten zou het duren eer hij kwam maar het waren korte negentig minuten binnen een half uur was hij er, mijn auto van de oprit en zijn auto erop.

Handig zijn opblaasbare mat eronder en je kan de auto oplieten.

Nou kijken wat er precies inzit.

Een vette schroef die uit gehaald en een prop er in band wat lucht in en klaar is kees. Kunnen nu weer met Marco zijn auto naar de vliet.

Fijne woensdag😘

Geplaatst op 12 augustus 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: