Codycross 4

Heb al een hele tijd niet meer gespeeld nu weer er aan begonnen en ik merk ondanks het moeilijker en moeilijker word ik steeds beter erin wordt.                                                           

Je heb nu een schatkist en dan kun je, je munten van innen maar of je nou na elke puzzel munten spaar daar ben ik nog niet overuit.

Maar wat je wel heb is dat je in ieder puzzel een schatkist krijgt waar je wel een advertentie film moet bekijken.

Elke keer het zelfde filmpje

Dus dan verdien je steeds meer en die munten kan je gebruiken voor als je wat letters wil kopen.

Dagelijks beloning

Ik kom steeds met woorden in aanraking waar ik de betekenis niet eens van kende. Soms stel ik aan Marco de vraag mijn puzzel en als ik het antwoord dan glunder ik er van en dan moet Marco lachen want dan heb ik hele twinkeling in mijn ogen en dan voel ik mijn heel trots.

Nu ik tijdens mijn vakantie meer speel hoe meer antwoorden ik weet nog een dag vrij dan weer aan de slag šŸ˜˜

Geplaatst op 23 augustus 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: