Wat zal ik gaan doen?

Vanmorgen tien over vier liep mijn wekker af want Marco en Dennis gaan een dagje samen op pad. En ik heb broodjes voor mijn schat gemaakt maar wat ga ik doen vandaag het weerbericht geef mooi weer op en ik ga eerst nog een uurtje of twee denken slapen.

Screenshots zeven uur.

Ik twijfel zal ik naar de Vlietland gaan alleen of blijf ik thuis,want elke uur verschuift het zonnetje om zeven nog overwegend bewolkt is het nu halfbewolkt.

Screenshot twaalf uur.

Misschien even langs de Aldi om wat in te slaan en mijn boeltje alvast bij elkaar zetten als ik toch te ga,app Joost&Nienke meteen. Bellen lukt niet echt komt door een vreemd nummer waarschijnlijk🤣🤣🤣.

Mijn spullen geen bolderkar mee🤣🤣🤣

Gelukkig er zijn wat bekende dus ben niet echt alleen Dorit,Astrid,Herman,Dirk-Jan,Yvonne,Wim en Lieke en straks komt Joost,Nienke en Brente. Net als ik dit neerzet hoor ik mijn naam komen de schatten aangelopen,dit keer niet met de boot. We liggen heerlijk naast elkaar heb met Bente gezichtjes geplakt deze heb ik uitgekozen.

Hij is leuk geworden hè.

Het is wel even wennen geen man om tegen aan te hangen,aan te halen,drinken aangeven of voetjes vijlen maar ondanks het gemis is het super gezellig hier en daar even kletsen. Krijg een beetje heb geen bestek bij mij en Joost&Nienke ook niet dan maar mijn wraps met tonijn eten dat kan makkelijk met de hand. Mijn salade bewaar ik voor morgen als we naar de VL gaan.

Samen zijn we van het veld vertrokken en rond half zeven zat ik in de auto.

En het is niet koud dit is de temperatuur buiten.

Screenshot van kwart over zeven.

Nog een kop thee en mijn medicijnen nemen en dan mijn bed in 😴 💤 💤.Fijne avond allemaal.

Geplaatst op 13 september 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: