Nieuwe ruitenwissers

Een tijdje geleden zag ik dat één van mijn voorste ruitenwisser kapot was er hing een sliert en hij maakt kreunende geluiden vaak dacht ik het zicht is nog goed dus het hoeft niet aan,pas als het harder ging regen dan zette ik het op constant anders staat hij op interval. Nu werd het tijd om nieuwe aan te schaffen want met de maanden oktober tot bijna maart/april kan je dagelijks wel een regenbui hebben.

Mijn oude wissers.

Op het internet gezocht maar welke moet je nu hebben,Marco wist het niet en ik ook niet bij auto-onderdelen.nul gekeken en toen had Marco naar de service balie gebeld en daar kregen we de exacte artikel nummer.

Meteen besteld en betaald gisteren hadden we ze binnen gehad en toen dacht wachten op droog weer om ze erop te monteren.

Vandaag toen ik thuis kwam heb ik ze uit de doos gehaald en wat voor doos.

Even gekeken op het plaatje om te zien je ze kan monteren en tante Es zoals Jan mijn collega mij noemt heb ik ze erop gekregen.

Nou zeg eens zelf ben ik niet handig☺️.

Geplaatst op 10 oktober 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: