Kerstversiering

Als ik uit het raam kijk naar de flat tegenover ons huis zie ik op een balkonnetje drie hoog al kerstversiering hangen en denk deze persoon is wel heel snel Sinterklaas is net in het land en de scholen zijn bezig met het versieren van de klassen om Sinterklaas feest te vieren.

Toen mijn kids nog jonger waren was het best een klus om een surprise te maken vaak was ik er meer mee bezig dan hun zelf. En aangezien zij op de opvang zaten moest we er wel vier verzinnen mijn zoon was echt makkelijk daarmee,mama kan je een potlood maken of een voetbal”:vroeg hij dan. En moeders was er wel twee avonden mee bezig en dan een gedicht,nu scroll je het internet af en dan print je het er zo uit.

Maar ik dwaal een beetje af,kerstversiering daar had ik het over zeg nou zelf dat ziet er toch mooi uit.

En een ander overburen heb van die mooie stickers op het raam geplakt.

Wij hebben ook al iets hangen voor ons raam wat ik laatst het gescoord bij het Intratuin centrum.

Geplaatst op 30 november 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: