Kerstherinnering

Met de kerstdagen hing er altijd een ster voor het raam die je uit moest vouwen en dan hing er een lamp in en vaak dacht ik er over na om er een te kopen,maar elk jaar zag ik er geen die er op leek.

Maar toen ik zaterdagochtend boodschappen ging doen en van de oprit af wilde rijden,reed ik bijna de postbode van haar fiets. Zij kwam van links en ging meteen de stoep op waardoor ik haar pas zag in mijn binnenspiegel. Zij stapte af en deed een pakketje in onze brievenbus en ik dacht kijk er straks wel naar.

Dat ik thuiskwam haalde ik het pakketje eruit en binnen meteen open gemaakt afzender was de nationale postcode loterij.

Ik haalde het eruit en dacht die hadden wij ook thuis alleen die was wit met oranje en deze is rood,meteen in elkaar gezet en de led verlichting erin gedaan en aan gezet. Je zag het licht wel erdoor omdat er allemaal kleine sterren in zitten maar toen het wat schemer werd zag je het beter.

Het wordt nu eerder donker dus bij het raam schijnt het wel erg mooi met mijn andere decoratie.

Nu heb ik toch een herinnering van mijn jeugd want zo’n ster hing elk jaar bij het raam die werd ook als eerste opgehangen voor de kerstboom opgetuigd was.

Mijn moeder en broer mis ik vooral als de feestdagen er aankomen,hopelijk hebben jullie beide ook een gezellige kerst daarboven😘love you.

Geplaatst op 15 december 2020, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: