Winters wit

Zaterdagmiddag had alle boodschappen al in huis gehaald en we waren net aan onze lekkerbekken begonnen toen het lichtjes aan begon te sneeuwen,strooiwagen reed ook al door de straat te strooien.

Buiten waren twee vaders met hun kinderen een sneeuwballen gevecht te houden dan moet ik aan vroeger denken toen ik nog jong was en wij in de sneeuw speelde op het grasveld voor de deur sneeuwballen over de rozenperk gooien,sneeuwpoppen maken. Onze buren hadden een herdershond Aras genaamd die rende achter ons aan en dan vielen we doordat hij tegen aansprong met ons gezicht in de sneeuw. Aan Aras had ik de mooist mooie herinneringen die mij al beschermde toen ik nog baby was.

Is de hond van een vriend

Maar Aras die lijkt heel erg op hem en ik kon alles bij Aras doen op zijn rug zitten(was toen nog heel jong denk een jaar vier of vijf).

Het ziet er zo mooi wit uit en ik geniet er zo van en een van de kinderen heeft zijn tractor buiten vergeten hij staat wel mooi geparkeerd bij de lantaarnpaal.

Net nog gekeken maar hij is al opgehaald gelukkig anders zal het kind wel erg zijn tractor missen,bijna acht uur en het is gestopt met sneeuwen.

Wens iedereen een fijne zondag.

Geplaatst op 17 januari 2021, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: