19 Januari 1964

Mijn man wordt vandaag 57 jaar hij weet allang waar Abraham de mosterd vandaan heeft gehaald.

Wat jij voor mij verjaardag dat doe ik je niet na,onze hele relatie omschreven in een gedicht dat moet ik echt aan jou overlaten maar ik wil er een bijzonder tintje aan geven aan de blog aan jou gericht.

Lieve Marco,

Waar zal ik mee beginnen: Van jou heb ik veel geleerd en daar waardeer ik jou om.

Altijd open en eerlijk zijn tegenover elkaar. Goed naar elkaar luisteren en dat kan jij want kan met jou alles bespreken over mijn werk,het gemis van de kinderen eigenlijk is bij onbespreekbaar soms met traan en een lach dat maakt van jou een mooi mens met een hart van goud.

De technische snufjes moeten altijd door mij afgehandeld worden want dingen met je handen is voor jou niet weggelegd maar jij heb hele andere kwaliteiten als er iemand adviezen nodig hebben dan ben jij daar weer de juiste man voor en dat maakt jou waar een geweldige vriend.

Maar door jou heb ik de kleine dingen weten te waarderen en daarom zijn wij een heel goed team samen en overwinnen elke obstakels die onze wegen doorkruisen daarom ben jij mijn rots in de branding.

Met alle verjaardagen die wij gevierd hebben wilde niet veel wat jou zo bijzonder maakt is alles wat ik ook gedaan heb om jou in het zonnetje te zetten is niet in geld uit te drukken maar in heel veel liefde die wij elke dag aan elkaar schenken dus mijn lieve schat ik hou heel veel van jou,van harte gefeliciteerd en we maken er mooie en gezellige avond van💋💋💋💋

Geplaatst op 19 januari 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: