SlaJeSlag.nl

Had een hele mooie waterkoker gekocht een tijd geleden kan Marco er niet mee omgaan. Bij hem springt het knopje steeds weer terug en hij wilt mij graag verwennen met een lekker warm kopje thee als ik thuis kom. Weet jullie nog hoe het eruit zag nou zal hem even showen hier.

Nou had Marco bij actie van de dag een warm water dispenser gezien en vroeg zullen we die maar bestellen dan kan je snel een kopje thee zetten of een cup a soup maken. Ik zag hem ook bij SlajeSlag voorbij komen en bij actie van de dag was hij €49,95 plus €5,95 verzendkosten ik dacht probeer er een mooie deal te slaan €34,00 maar tja, administratie kosten en verzendkosten €11,45 was iets goedkoper uit. Hij werd 21 januari geleverd ben benieuwd hoe dat is en ik dan weer daadwerkelijk een lekker warm kopje thee voorgeschoteld krijg.

Het is superlicht apparaat en meteen eerst doorgespoeld en uitgeprobeerd,tjonge binnen twee seconde heb je een warme bak mijn waterfles die ik dagelijks mee neem met citroen en gember is in no time gevuld hoe niet lang te wachten twee drukken op de knop en hij is vol.

Nu wordt ik iedereen middag na mijn werk verwend met een kopje warme thee en kan ik lekker relaxt even bijkomen. Ik ben wel weer aardig verwend door mijn schat,zelfs s’morgens staat hij af en toe ook op om mij te voorzien van een kop thee,waar heb ik dat aan verdiend.

Het zijn nu twee grote apparaten op het aanrecht maar ben er wel heel blij mee kopje eronder theezakje erin één druk op de knop en dan heerlijk genieten,nou heb ik mij waterkoker voor reserve in zijn eigen doos weer staan. Moeten ook de garage wat leeg maken daar wil ik aankomend weekend een klein start in maken zoveel rommel kijken wat wij nog kunnen gebruiken of beter gezegd willen houden en wat er weg kan.

Geplaatst op 23 januari 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: