Schaam me kapotšŸ˜±

Ik ben alweer een tijdje bezig om onder de zestig kilo te komen en het lopen na het eten kwam moeizaam opgang maar begon voor oud en nieuw met een minuut of 15 te lopen. Marco loopt nog wel mee maar bij hem gaat het moeizamer want als een dag niet wandel doe hij het ook niet.

Maar ik wil gewicht verliezen dus ik moet niet kijken wat Marco doet maar mij op mezelf richten dus ik beloofde mezelf in het nieuwe jaar begin ik echt weer fanatiek te lopen. Het gewicht schommelt tussen de 58.3 en de 59.9 en iedere keer denk ik op mijn werk beweeg ik best veel. Omdat de broden voor mij nog niet aanwezig waren hielp ik mijn collega met haar klein brood opleggen en terwijl ik buk hoor ik iets achter mij maar dacht er niet bij na.

Hoe meer ik buk en voor over buig hoor ik steeds meer geluid en toen merkte ik dat ik een scheur in mijn broek had en dacht nee toch hoe nu gelukkig hebben we van die oranje hesjes om mensen te laten zien dat ze niet te dicht in mijn buurt moeten komen en toch wilde ik weten was de scheur groot of viel het wel mee. Oordeel zelf maar even.

Maar hoe meer ik bezig ben hoe verder hij scheur zal mijn jas erover komen anders moet ik mijn sloof achterste voren dragen. Na mijn werk had een collega gecontroleerd ik kon het met mijn jas verbergen gelukkig. Thuis aangekomen liet ik manlief nog een foto maken hoe het er nu uitzag.

Zijn mijn bovenbenen dikker geworden van het wandelen of is mijn broek gekrompen in de was,denk ik over na een reserve broek mee te nemen.

Fijn weekend allemaal geniet er maar vanšŸ˜˜

Geplaatst op 30 januari 2021, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. De scheur is niet zo erg.
    Dat is ’s tegenwoordig heel modern en die broeken zijn erg gestegen in prijs !!!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: