Met sneeuw bloed prikken.

Ja,het is weer zover bloed prikken,urine inleveren en na een week de uitslag krijgen. Heb mijn wekker om half zeven gezet en ik kijk wel of ik met de auto ga of een wandeling maak,het wordt lopen Marco vind het niet verantwoord om met de auto te gaan dus dik aankleden en dan door de sneeuw,mag niet eten dus eerst een warm kopje thee,voor ik mij naar buiten waag. Eerst twee buisjes met urine moeten vullen je vangt het op in een bakje en doe je de buisjes één voor één in het gaatje en dan vult hij zelf de buisjes.

Rond acht minuten over half acht begon ik te lopen er stond een windje maar goed ingepakt op weg het sneeuw was best goed te lopen,auto’s reden rustig in de straat. Was rond tien voor acht voor de deur van de apotheek waar bloedafname zit.

Was lekker aan het opwarmen had ook al een nummertje getrokken.

Maar de medewerkster kwam naar mij vroeg of ik klachten had zoals,verkouden, koorts of milde klachten zo niet mocht ik mee lopen. “Bent u nuchter”:vroeg ze aan mij. “Ja,heb alleen thee en water gedronken”: antwoordde ik. “Was het gewone thee of met een smaakje of met suiker”:was haar volgende vraag. “Geen suiker en geen smaakje”: beantwoordde ik. “U naam is Esther Klerks,wat is u geboortedatum”:vroeg ze. Ik antwoordde:”8,12,1967”. Toen werd alles klaargezet voor ze ging prikken. “Mag ik daar een foto van maken”:vroeg ik. “Van mij wel zolang ik er niet op kom te staan”beantwoordde ze mijn vraag.

De naald ging erin en de buisjes gevuld en daar mocht ik ook een foto van hebben dus hier is het dan.

Nou ik kon gaan dat was ook al weer gebeurd had even twee collega’s vanmorgen geappt hoe het was onderweg,morgen moet ik ook gaan werken Marco vind het geen goed plan maar we zien wel wat ik ga doen.

Toch maar gebeld om te vragen of ik een extra vrije dag kon nemen want Marco vind het niet verantwoord om de weg op te gaan gelukkig heb ik toch vrij gekregen dank je wel mijn leidinggevenden.😘

Geplaatst op 9 februari 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: