Zoveel profijt ervan

Zondagmiddag hebben we elkaars haar geschoren Marco eerst bij mij en daar hoefde er niet heel veel vanaf omdat ik denk zes weken geleden mijn haar al onderhanden was genomen superblij met de tondeuse die ik van Ingrid heb gekregen.

Marco begint echt een vakman te worden vind ik kijk zelf maar.

Nadat ik alles had opgezogen en opgeruimd had vroeg Marco zou je mijn haar ook willen proberen en met knikkende knieën de poging gewaagd.

Eerst was de achterkant zo bij Marco en moest het van hem nog bijwerken en nu is het zo.

En de zijkant ziet er zo uit.

Nog meer bijgewerkt aan de achterkant en nu is het zo geworden.

We zijn beide blij en tevreden denk dat met nog meer oefenen het haar er steeds beter uit komt te zien. Heb Marco nog even onder de tondeuse gehad en nu ziet het er zo uit ben best trots op mezelf dat ik dat durfde.

Vandaag gaan we naar ons geliefde strandje kijken wie we gaan ontmoeten fijne dinsdag gewenst😘

Geplaatst op 30 maart 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: