Gefeliciteerd met je prijs

Een week of twee geleden kreeg ik een mail van de VriendenLoterij en daar zag ik dat ik een kookcadeau gewonnen had. Dus ik scroll over de pagina heen waar uit kan ik allemaal kiezen kookboeken, theedoeken en keukengerei maar waar ga ik voor heb een airfryer en daar is dus ook een kookboek voor.

Ben geen keukenprinses maar ik zal die maar aankruisen en mijn gegevens komen er vanzelf te voor schijn nu alleen wachten op een bevestigingsmail en die verschijn vrij snel kan het binnen 10 werkdagen verwachten.

Via mijn post.nl app zie ik afgelopen woensdag dat er brievenbus pakket binnen komt,ben allang weer vergeten dat ik een prijs gewonnen had. Marco had het pakket in ontvangst genomen want het paste niet in onze brievenbus.

Even snel doorgebladerd er staan wel lekker recepten in en wie weet ga ik andere gerechten produceren uit de airfryer dan patat,hamburger of kip. Ben er wel blij mee eigenlijk met elke prijs wat ik al gewonnen heb.

Doe jij met een loterij mee en zo ja,wat heb jij wel eens gewonnen.

Liefst Esther😘

Geplaatst op 4 mei 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: