Hemelvaartsdag

Het zonnetje straalt al lekker,maar ze verwachten ook regen hopelijk gaat het mijn huisje voorbijšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£zodat ik heerlijk in de tuin kan relaxen.

Mijn ontbijtje zit al achter de kiezen en mijn eerste choco koffie ook al gehad. Rond half negen werd ik wakker en geniet van alle rust om mij heen zal zo de tuindeuren open kan ik de mooie gezangen van de vogels horen.

Lekker effe in de tuin,de mussen vlogen heen en weer het leek wel of ze tikkertje aan het spelen waar of misschien voetje van de vloer,want als ze met een tak,of de schutting zaten ging degene op zoek naar Ć©Ć©n die vloog en dan de merel in het dunne boompje wat onze tuin bezit floot een gezellig deuntje.Of waren plaatsje dans aan het doenšŸ˜‰.

Ben je tv aankijken zie ik uit mijn ooghoek iets vreemds moet goed kijken en zie een moeder eend met haar kroost zeven stuks in onze woonkamer wandelen.

Heb er een kort filmpje van gemaakt.

Dan begint er donkere wolken te verschijnen en na een minuut nadat we de tuindeur dicht hebben komt er een stortbui echt ongelofelijk.

Ik heb het filmpje even op Facebook gezet bij vogelvrienden dat is groep waar zoveel mooie vogels zie en sta soms versteld ervan dat er zoveel verschillende vogelsoorten in Nederland zijn.

Wat gaat de tijd snel is alweer bijna bedtijd voor mij.

Fijne vrijdag laatste dag en dan weekend vieren.

Liefst EstheršŸ˜˜

Geplaatst op 14 mei 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: