Nieuwe broodjes

Beschuit bollen ken ik van dat ik jong was maar weet niet of ik het ooit eerder geproefd had dus ik zag veel oudjes dat meenemen en dacht waarom niet.

Ik heb het door midden gesneden en daarna een minuut of twee in de broodrooster gedaan en mijn lievelingsbeleg erop. Vroeger noemde ik cervelaatworst (pikkelsworst) kon het niet goed uitspreken en dan werd het verward met salami of plokworst maar dan eet ik het wel maar dat ging er niet smakelijk naar binnen.

Je kan het eigenlijk met verschillende beleg eten is net een beschuitje alleen deze moet je zelf roosteren en als het in de aanbieding is neem ik het mee.

Flatbread was een ander product wat ik meenam. Mariëlle mijn collega zei dat lijkt wel op roti pannenkoek hij voel zacht aan.

Even een minuut of twee in de broodrooster en heb er kaas tussen gedaan toen ik hem eruit haalde was het nog zacht en het brak ook niet toen ik er een hap van nam. Deze is ook wel lekker zijn om ergens in dippen begreep ik van Mariëlle maar ik heb hem ook gegeten met kip en groente uit de oven en er zitten er zes in dus je kan ze één voor één in de broodrooster doen zodat je steeds een warm flatbread heb.

Ik vind het echt super dat wij deze bij de AH verkopen en ze zijn niet echt duur vind ik.€1.65 voor een pak.

In deze verpakking zitten naambroden en normaal heb je ze in het buitenlandse vak liggen dan hoef je het alleen op te waren. Ze waren €1.55 ik vond niet duur en ze hebben lange houdbaarheidsdatum.

Deze naambrood kan ik de oven maar ik deed het in de tosti-ijzer en dacht snij hem open en dan doe ik er kaas in.

Het was niet makkelijk omdat het best dun is maar met een klein scheurtje en daar toch gelukt en vier minuten erin gedaan hopelijk smaakt het heerlijk.

Nou zeg eens zelf is het niet om te smullen ik ben echt tevreden over de broodjes en zal ze zeker nog een keer halen de flatbread kan je ook vullen met shoarma ga dat eens doen.

Ik heb dit naar mijn eigen beoordeling geschreven

Liefst Esther😘

Geplaatst op 25 mei 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: