Even genoten

Een hele week lekker liggen bakken op de Vlietland niet alleen het weekend was zonnig maar de rest van de week ook. Na mijn werk meteen door gereden naar de Vlietland en moesten wel steeds bedenken wat gaan we eten.

Toch weer veel oude bekende gezien en altijd fijn om te horen dat ze allemaal gezond en zo goed mogelijk de corona hebben door staan.

We hebben onder andere gehakt ballen met aardappelsalade en dun geschilde komkommer gegeten

En Tilly had pasta gemaakt daarbij hadden we knakworstjes gegeten en meteen haar gasstel uitgeprobeerd.

En de andere dagen lekker makkelijk pistolets met zalm of tonijnsalade tja,met zulke warme dagen heb je niet altijd zin iets warms maar gelukkig werk ik bij de bakkerij en kan dan verse broodjes meenemen.

Het water was wel koud maar als je echt de hele tijd in de zon ligt dan verlang je echt naar een ijskoud bad dus dat hebben we vaak even gedaan een duik erin en meteen weer op laten drogen.

Sommige waren echte bikkels die gingen toch een stukje zwemmen maar bijna nooit alleen altijd met z’n twee stel dat de een kramp krijg door het koude water is er altijd hulp dichtbij.

Ook was er een zwanengezin die toch niet bang zijn voor zoveel volk dat ze toch heel dichtbij ons komen daar wilde iedereen even een foto van maken Tom ook een bekende van ons dacht ik film ze even maar per slot van rekening had hij zijn mobiel verkeerd om gezet en filmde dus niks. Ik heb een aantal foto’s gemaakt.

Zo mooi om te zien het was wel een week van heerlijk relaxen en gezelligheid het mooie weer mag wel weer terug komen. Wacht geduldig op de volgende mooie dagen. Fijn weekend.

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 6 juni 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: