Weer een mooie dag

Ik was al rond half acht opgestaan en dacht het wordt weer prachtig weer wek Marco wel om half negen dan ga ik douchen en aankleden. Toen stond meneer om kwart over acht beneden en zei:”je wilt zeker niet naar de VL toe hè”. Met een dolletje antwoordde ik:”nee,klopt”.

Alvast wat eieren gekookt want we gaan als het goed is een tartaar met aardappelsalade en een gekookt ei en komkommer eten dus we moeten wel overal aandenken om ook bakboter mee te nemen.

Voor ieder nog een saucijzenbroodje en ieder twee bollen mee want ontbijten en lunchen doen we daar. Eigenlijk wordt het brunchen hè.

Half tien Marco gaat zich douchen en ik ga alvast de koeltas inpakken. Kwart over tien we moeten eerst tanken en kunnen door rijden naar de Vlietlanden. Even een geheugensteuntje wanneer ze werkzaamheden op de N 11 uitvoeren.

Tilly was ook gekomen en toen ik even terug liep naar haar auto om haar mobiel te halen zat Dennis ineens op ons kleed die heb ik ook een tijdje niet gezien en even wat bekende groeten die ondertussen ook aangekomen waren.

Marco ging rond vijf uur ons eten klaar maken zal de foto ervan meteen tonen.

We hebben gesmuld🍽

Ik vind honden altijd leuk om te aaien of mee te spelen of wandelen en nou hadden bekende van ons een lieve hond en heb gevraagd of ik van hem een foto mocht maken.

Wat een lieverd zeg nou zelf.

Hij houdt wel van water maar moet niet te diep gaan.

Hij zit heerlijk bij hun onder de parasol en gaat vaak mee het water in,jammer moeten honden op een andere gedeelte van het veld blijven anders kon ik ook met hem krioelen.

Hij kwam nu heel dicht in beeld. Nog lekker nagenieten van het zonnetje en wel weer op tijd naar huis. Morgen weer een nieuwe dag om te bakken.

Liefst Esther😘

Geplaatst op 7 juni 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: