Uitgeslapen

Ik ga standaard tussen half vier en vier naar de toilet en in het weekend kruip dan nog even tegen Marco aan en de afgelopen weekenden dan schrik wakker en dan is het al negen uur. Zal wel in een diepe slaap vallen want voor mij gevoel lig ik net een uurtje.

Maar we willen naar de Vlietlanden en ik moet nog even wat boodschappen halen en natuurlijk lekkerbekken bij Abram.

Zoals altijd een stukje kibbeling en dat was weer heerlijk net uit het vet dan zegt Abram altijd:”het is wel heet hoor”.

Toen ik thuis kwam had Marco al de koeltassen ingepakt hoefde alleen de bolletjes erbij te doen. Rond een uurtje of elf reden we weg het was nog wat bewolkt maar dat kan ons niet schelen we willen lekker liggen. Ze gaan vanaf Alpen aan de Rijn werkzaamheden uitvoeren op de N11 vanaf acht uur tot morgenmiddag twee uur.

Dus morgen kijken hoe we op de Vlietlanden komen,anders een stukje omrijden langs Zoeterwoude. Om half twaalf waren we klaar met ons bolderkar en Marco ging het voor het eerst proberen en altijd even de verkoper van de snackbar goedemorgen gewenst en voor het eerst zet ik hier een foto neer.

Voor de mensen op het naaktstrand is het een stukje wandelen en wij nemen vaak ons eigen eten mee,maar Marco is heel tevreden over onze nieuwe bolderkar. Over het grind ging het ook soepel en de brug maar we moeten wel kijken dat we alles goed vast maken,want vandaag waren een paraplu kwijt geraakt onderweg.

Het was zo rustig wij waren denk nr drie op het veld en Marco was even terug gelopen en gelukkig onze paraplu toch gevonden en het zonnetje kwam gelijk door.

Daarna hebben we lekker ons ontbijt/lunch gemaakt en heerlijk opgepeuzeld Abram ze waren weer heerlijk we hebben er weer genoten.

Het was zo warm dat we een paar keer even een duik hebben gemaakt maar niet te lang in het water blijven want dan is het nog wel koud maar meteen liggen drogen het was weer super gezellig weer zo genoten.

Vorig jaar stond die nog recht dit jaar staat hij nu zo weet echt niet hoe ze dat voor elkaar gekregen hebben maar moest daar echt een foto van maken.

Nog een laatste bolletje met een stuk lekkerbek en had er vier seizoens rauwkost bij dat was ook zo lekker en fris even bij de Aldi gescoord.

Rond half negen gingen we richting huis en beide waren we vergeten dat de N11 dicht ging dus we moesten omrijden Marco de eigenwijs probeerde toch op de N11 te komen maar moesten toch keren en zo reden we op mijn aanwijzingen tot bij N207 aankwamen en zo thuis aankwamen. Nog een kop thee en een mini puddingbroodje die ik weer bij de jumbo gescoord heb en dan mijn bedje in.

Welterusten allemaal geniet jullie weekend.

Liefst Esther😘

Geplaatst op 16 juni 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: