Elf jaar with lot of love

Voor mij de langste en mooiste relatie ooit. Samen zoveel gedaan en zoveel nog te doen. Marco jij bent de rots in mijn branding. Jij bent mijn reddingsvest als ik verzuip. Jij bent mijn zakdoek waar tranen op afveeg. Jij bent mijn muur waar ik soms tegen aan schop. In jouw armen lig ik het liefst. Jij bent het zonnetje die mijn hart verwarmd. Jij bent het puzzelstukje dat mijn hart compleet heeft gemaakt. Jij tovert dagelijks die glimlach op mijn gezicht. Jij bent mijn allerliefste man in mijn leven.

Nou ik heb je genoeg opgehemeld maar alles wat ik heb neergezet dat is ook waarom ik zoveel van jou hou.

Marco is heb het vaak gezegd als mijn moeder nog zo leven had zij jou ook in haar hart gesloten net als ik.

Wij gaan samen heel oud worden en we gaan nog meer en meer leuke dingen beleven daarom wil ik jou zeggen hou van jou 💋💋💋💋

Geplaatst op 24 juni 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: