Toegang versperd

Zaterdagavond rond negen uur kwamen er een mannetje of vier het veld oplopen en de intentie was niet om te zonnen. Maar om nachtvissen en hoe weet ik dat omdat zij met hengels,visnetten en tenten kwamen.

Ze waren nog bezig nadat we weg gingen thuis alles uitgepakt en heerlijk geslapen. En zondagochtend zaten ze er nog Marco liep er meteen op af en vertelde wij zwemmen hier en omdat jullie die inham bezet houden zouden jullie beter weg kunnen gaan.

Dit waren hun niet maar zo’n tent hadden ze maar dan dubbel.

Maar dan heb echt van die gasten die dan dreigen de boswachter te bellen als ze niet zo snel vertrokken zijn. Ze ruimde alles al op en wilde natuurlijk rustig met hun spullen omgaan geef ze geen ongelijk. Van dat soort mensen neem ik echt afstand want andere mensen waar mee wij zitten zijn niet zo.

Na een uurtje kwam een bekende naar Marco en vroeg de boswachter te bellen want er zat iemand vast in één van de wc. We dachten het met muntje open te kunnen draaien maar het was een sleutelslot dus na een half werd meneer bevrijd door de brandweer.

Dus het is niet saai op ons veld hoor. De foto’s zijn een tijd geleden,het mannetje was blij dat hij bevrijd was,meteen hebben ze het slot vervangen hopelijk maken we het nooit meer mee.

Rond negen komt de zon achter de bomen en dan wordt het gelijk weer fris hebben altijd een trui mee onderhand is onze bolderkar vol geladen.

Morgen mijn eerste vrije dag ga bijtijds boodschappen doen dan kunnen vroeg naar de Vlietlanden toe.

Liefst Esther😘

Geplaatst op 19 juli 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: