Ben je vrij wat doe je dan.

Was rond acht uur al uitgeslapen en dacht ga een grote schoonmaak houden voor manlief wakker wordt de woonkamer opgeruimd van alle spullen dat weer terug de garage in konden en het aanrecht schoongemaakt en dacht als manlief wakker ga ik stofzuigen.

Het weer is ook niet denderend anders was ik de tuin ingegaan want er moet echt iets gebeuren om de tuin er een beetje verzorgt eruit te laten zien. Voor onze bolderkar een fietstas gescoord bij de Kruidvat voor € 4,99 waarvan 50%er vanaf ging en als je een Kruidvatpas dan krijg je nog voordeelclub korting van €1,24 eraf dan word het €1,26 das geen geld.

Nu moeten jullie niet denken dat het een rotzooi is bij ons thuis omdat ik een grote schoonmaakbeurt geef ik doe elke dag een beetje bij beetje.Klopt manlief is geen schoonmaker of mag je het niet meer zo noemen. Vaak gaat het sneller met z’n twee de een stofzuigt en de ander sopt er achter aan.

Zag dit boek en dacht toen ik een stukje achterop gelezen had die moet ik lezen. Thuis meteen er aan begonnen wat een boeiend boek het is nog niet uit hoor maar wel een boek om niet weg te willen leggen.

Morgen weer aan het werk steeds meer medewerkers die vakantie hebben. Iedereen die vakantie heeft geniet er lekker van.

Liefst Esther😘

Geplaatst op 2 augustus 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: