Kleine prijsjes

Kreeg via de post een grote envelop van de vriendenloterij en toen ik hem open maakte zag ik boska serveerplankje erin zitten dacht dat is wel handig vaak koop ik voor Marco harde worsten en nu heeft hij zijn eigen plankje.

Nou is het haakje toch ergens goed vooršŸ¤£šŸ¤£.

Afgelopen week weer een prijs gewonnen maar deze mocht ik zelf kiezen vaak zijn het kookboeken,sieraden,abonnement op tijdschriften en beauty spullen en dacht wat zal ik toch kiezen. Heb al geregeld een kookboek ontvangen en doe er niks mee dus dan ligt het in de kast. Sieraden gebruik ik eigenlijk niet behalve wat ik al in mij oren,neus heb zitten. Tijdschriften lees ik wel op het werk of ergens in een wachtkamer. En voor make-up heb ik geen geduld voor erop smeren en voor ik het kan laten zien zitten mijn mouwen al onder,maar er was een doosje met een vijl en lak voor je nagels

Die vijl had ik eerder ook een keer als keuze gedaan en het is heel fijn vijl echt zoveel plezier van de andere drie producten even doorlezen waar voor het dient maar dan vriendenloterij bedankt voor mij gewonnen prijs.

Liefst EstheršŸ˜˜

Geplaatst op 12 augustus 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: