Heb ik nu veel geluk☘️

Zit ik mijn mail door te nemen zie ik staan gefeliciteerd met u prijs en dan geeft een groen balkje aan kies nu U prijs en dat deed ik en mocht iets kiezen als kookcadeau eerst alles bekeken en daarna overleg gepleegd wat zullen we nemen. Kookboeken,serveerplanken,schorten, theedoeken en spatels.

Zullen we spatels nemen zijn van olijfhout maar welke twee met dezelfde maat,of twee met verschillende maten of drie spatels van een maat. Marco zei:”doe die drie maar”. Op de bevestig knop gedrukt was niet meer voorradig zijn er zoveel mensen in de 2411 omgeving voor de spatels aan het gaan. Oké we nemen die met verschillende maten. Kreeg gelijk een mail dat mijn bestelling bevestigd is.

Maar iets verderop zie ik weer een mail staan van de vriendenloterij met gefeliciteerd met U prijs is dit echt ik probeer er in te loggen ja hoor ik mag weer kiezen. Hier heb je meer variatie dus wat gaan we nemen weet je wat die vijl van Herome zijn zo goed we gaan voor die.

Nou weet niet van welke maand de vorige prijzen waren maar deze waren nog van de maand Juli dus ben er weer ontzettend blij mee.

Dank jullie wel voor mijn prijzen vriendenloterij.

Liefst Esther😘

Geplaatst op 18 augustus 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: