Zalm maki

De volgende smaak wat wij/ik geproefd heb is zalm maki dat eenvoudig bereid is met zalm ingerold door algenblad en rijst. Een aantal jaar geleden heb ik voor het eerst gerookte zalm gegeten op een geroosterd brood besmeerd met roomboter en een klein beetje zout en peper. Ik heb er zo van genoten dankzij een goede vriend van ons John.

Zes stuks zaten er in echt voor één persoon maar wij deelde het met zijn twee. Die eetstokjes voor kinderen liet ik maar achterwege,met mijn vingers lukt het beter. Moest even wennen aan het algenblad erom heen vond een beetje stug van structuur maar toen ik er door was smaakte het verrukkelijk.

Ik hoor van collega’s die het zelf maken sushi is echt niet voor mij in de wieg gelegd want vind het echt een priegel werk maar kant en klaar is voor mij beter.

Deze zou ik nog wel een keer nemen maar er is nog meer dan genoeg smaken om te proberen dus we gaan nog even verder proeven,in de volgende blog zal ik het hebben over komkommer maki.

Wens iedereen een fijne vrijdag,

Liefst Esther😘

Geplaatst op 20 augustus 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: