Versuft

Zit ik lekker een film terug te kijken wat wij dagelijks opnemen wel een film wat ik alleen leuk vind daarom kijk ik die vaak in morgen als Marco slaap.

Murder ,she wrote

Ja,ik vind die Jessica Fletcher een prachtige vrouw eigenlijk heet is Angela Lansbury. Hoe ze de moorden oplost zo vond ik Colombo ook zo goed altijd irritant terug komen op de plek zodat men geïrriteerd werden en dan de ene na andere domme fout maakt.

Maar Jessica die heeft altijd haar eigen theorie over een moord maar daar wou ik niet over schrijven maar over deze vogel.

Hij vloog zo hard tegen ons raam aan werd hij achterna gezeten door een kat of was hij verblind door de zo die op het raam scheen. Na die klap sprong ik op liep naar het raam, hij/zij bleef zo rustig zitten en dat ik met mijn camera op hem/haar gericht zat bleef het gewoon zitten.

Ook toen ik de achterdeur opende bleef het zitten misschien moest het even bijkomen of misschien moest het hart weer rustig worden van de schrik.

Het vloog toen op de schutting en misschien was het nu wel bekomen van de schrik het verplaatste zich nog een keer.

Het keek me even aan,leek mij te bedanken en vloog toen weer weg. Dag merel,kijk volgende keer goed uit,

Liefst Esther😘

Geplaatst op 30 augustus 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: